Praktisch

Twitter/instagram hashtag

#letstalkscience

Wifi

Tijdens de summer school kan je via het Eduroam netwerk internettoegang verkrijgen. Gelieve op voorhand bij de ict-dienst van je instelling na te gaan of je hiervoor op voorhand nog een authenticatie dient aan te vragen.

Locatie

De summer school vindt plaats in Gent, in de gebouwen van de Faculteit Economie en Bedrijfskunde op de campus Tweekerken van de Universiteit Gent. Het onthaal bevindt zich in de Tweekerkenstraat 2, links van de Sint-Pieterskerk op het Sint-Pietersplein.

De meeste workshops vinden plaats in beide gebouwen op de campus, die door een gang met elkaar verbonden zijn: gebouw Tweekerken en gebouw Hoveniersberg. Een klein aantal workshops vindt plaats in aanpalende gebouwen, nl. op het adres Sint-Pietersplein 7 (ingang langs de Tweekerkenstraat) en in studentenhuis de Therminal (te bereiken doorheen de campus Tweekerken, of buitenom via de Hoveniersberg).

Op de website van de faculteit is uitgebreide informatie te vinden over de bereikbaarheid van de campus. In het programmaboekje vind je onderstaand plannetje van de campus en omgeving, met vermelding van welke lokalen waar te vinden zijn.

Map summer school

Lunch

Dinsdag is er broodjeslunch in de foyer van het gebouw Tweekerkenstraat, gecombineerd met een infomarkt over wetenschapscommunicatie. Gezien de combinatie met infomarkt vervalt de voorwaarde dat je zowel 's voormiddags als 's namiddags aanwezig dient te zijn om te kunnen lunchen.

Woensdag en donderdag is er broodjeslunch in de foyer van het gebouw Tweekerkenstraat, voor die personen die een de hele dag deelnemen.