Practical info

Twitter/instagram hashtag

#letstalkscience

Wifi

Tijdens de summer school kan je via het Eduroam of Campusroam netwerk internettoegang verkrijgen. Gelieve op voorhand bij de ict-dienst van je instelling na te gaan of je hiervoor op voorhand nog een authenticatie dient aan te vragen.

Locatie

De summer school vindt plaats in Leuven, in de gebouwen van campus Gasthuisberg: O&N1 en O&N2. Het onthaal bevindt zich in de inkomhal van O&N2. Er zal duidelijke signalisatie zijn vanop de parking en ingang van campus Gasthuisberg naar het onthaal.

De plenaire sessie, de workshops en de infomarkt vinden plaats in beide gebouwen op de campus, die door een binnenplein met elkaar verbonden zijn (zie foto).

Op de website van de faculteit is uitgebreide informatie te vinden over de bereikbaarheid van de campus. https://med.kuleuven.be/nl/algemeen/wijsmedeweg 

Registratie

De registratie vindt plaats in de inkomhal van O&N2. Na aanmelding krijg je een badge, een voucher voor de lunch indien van toepassing, een programmaboekje en een zakje met een pen en blocnote. 

  • Registratie dinsdag 3 juli: tussen 9u-10u
  • Registratie woensdag 4 juli: tussen 8u-9u

Lunch

Dinsdag en woensdag is er lunch voorzien in Alma Gasthuisberg. Deze kan bereikt worden via het gebouw O&N1. Er zal duidelijk aangegeven staan hoe je Alma bereikt. Je kan je voucher hier inruilen voor een broodje en drankje.

Tijdens de lunch vindt er een infomarkt over wetenschapscommunicatie plaats in de inkomhal van O&N1. Je bent zeer welkom om de infomarkt te bezoeken en er al je vragen te stellen.