Hoe deelnemen?

Wie kan deelnemen?

De summer school is in de eerste plaats gericht op doctoraatstudenten van de vijf Vlaamse hogeronderwijs-associaties. Afhankelijk van de interesse kunnen daarnaast ook andere onderzoekers en ATP aan bod komen. Elke associatie beslist zelf wie ze toelaat tot de inschrijvingen en wie niet. Bvb. geen eerstejaars, of geen doctoraatstudenten die al eerder deelnamen. English students should enter the site through www.letstalkscience.be.

Wie niet in aanmerking komt voor deelname aan de volledige summer school kan wel de plenaire sessies gratis meevolgen. Registreren daarvoor kan via ons inschrijvingsformulier voor externen.

Procedure

De aanmeldings- en inschrijfprocedure blijft dezelfde al vorig jaar:

  • Stap 1: Vraag een account aan door het registratieformulier in te vullen. Er wordt bekeken of je in aanmerking komt. Zo ja, ontvang je een bericht met logingegevens. Zo neen, ontvang je een bericht waarmee je je eventueel kan inschrijven voor de "open" programma-onderdelen van de summer school.
  • Stap 2: Schrijf je, vanaf dinsdag 2 mei 2017, in voor programma-onderdelen van de summer school door op de site in te loggen. Je kan je inschrijven voor plenaire sessies, workshops, lunches en de stand up science show op woensdag. Houd daarbij onderstaande regels in gedachten. Inschrijven of je inschrijving wijzigen kan t.e.m. donderdag 15 juni of tot er geen plaatsen meer zijn.

No-show fee

Deelname aan de summer school is gratis. Echter, wie na 15 juni zijn inschrijving nog annuleert zal gevraagd worden een no-show fee te betalen van 250 euro.

Waarvoor kan ik inschrijven?

  • Workshops: Je kan over de hele duur van de summer school maximum twee workshops kiezen! Er zijn voor elke associatie een aantal workshopplaatsen gereserveerd, afhankelijk van de grootte. Sommige workshops bestaan uit verschillende onderdelen; deze gelden samen als één workshop.
  • Plenaire sessies: op het aantal plenaire sessies staat geen limiet.
  • Lunches: Lunch op dinsdag is toegankelijk voor iedereen (want gekoppeld aan de infomarkt). Op woensdag en donderdag is lunch enkel mogelijk voor wie zowel in de voormiddag als in de namiddag aanwezig is. OPGELET: Er staan elke dag twee lunches in het programma: een "gewone" en een vegetarische. Schrijf in voor die van jouw voorkeur.

Waar vind ik mijn programma terug?

Je kan te allen tijde het overzicht van je programma raadplegen via "My schedule" bij je accountinformatie. Eens ingelogd op de site kan je hiernaar terugkeren door in de grijze balk bovenaan op je naam te klikken en "Mijn account" te kiezen.

En verder

Inschrijven voor de summer school houdt ook in dat je je ermee akkoord verklaart dat je gefotografeerd en/of gefilmd kan worden tijdens de summer school. Mocht je hier niet mee akkoord gaan, contacteer ons.